LaLiga

Pedri om ungdomsårene: Blev afvist af Real Madrid

FC Barcelonas stjernefrø, Pedri, afslører til et spansk medie, at Real Madrid afviste ham, da han var yngre, fordi de mente, han ikke var god nok.

Pedri FC Barcelona Real Madrid
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix.

Pedri er blandt de største talenter i fodboldverdenen, hvilket den 19-årige midtbanespiller også har vist i FC Barcelona de sidste to sæsoner.

Selvom han i dag bliver sammenlignet med spillere som Andrés Iniesta, så er det ikke alle, der altid har kunne se det store potentiale i den spanske landsholdsspiller.

Medie: Barca forbedrer ikke kontrakttilbud til profil

I et interview med Marca fortæller Pedri i landsholdslejren, at han tidligere i sin karriere blev afvist af Barcelonas største rivaler, Real Madrid, da han var til en prøvetræning i hovedstadsklubben.

– Jeg tog derhen, og de første par dage kunne jeg ikke træne, fordi der var sne på banerne. Jeg trænede i alt tre dage. En af dagene mener jeg, at de spillede, og tog mig ned på B-holdet for at træne med dem.

– I sidste ende fortalte de mig, at jeg ikke havde niveauet til at være der, og at de ikke ville hente mig, men i stedet kigge videre. Nu er jeg, hvor jeg gerne vil være.

– I starten bryder du dig ikke om at være blevet afvist, men senere motiverer det dig til at tænke, at hvis de ikke vil have dig, så må du arbejde videre, så en anden chance kan komme i fremtiden.

– Jeg husker stadig, hvem der afviste mig, og hvis jeg mødte ham, så vil jeg fortælle ham, at jeg nyder mig selv i Barcelona, siger Pedri til Marca.

Barca-talent har afvist Guardiola og Manchester City

Pedri har ikke set sig tilbage, siden han blev afvist af Real Madrid. I 2021 vandt Barca-spilleren prisen “Golden Boy,” der bliver uddelt til den bedste spiller i verden under 21 år.

Derudover er det blevet til 70 kampe for FC Barcelonas førstehold, mens det 19-årige talent også har ti landskampe for Spaniens A-landshold på sit CV.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P