Europæisk Fodbold

Lindstrøm inden mødet med Barca: Største kamp nogensinde

Jesper Lindstrøm ser frem til mødet med FC Barcelona, som han mener bliver den største kamp nogensinde for sit eget vedkommende.

Jesper Lindstrøm og Frankfurt møder FC Barcelona og Xavi i Europa League.,
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jesper Lindstrøm skiftede i sommer fra Brøndby og Superligaen til Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.

Her har den 22-årige dansker imponeret, og han skulle ikke bruge lang tid på at spille sig til en startplads i sin nye klub.

Nu står han snart overfor sin hidtil største kamp i karrieren, når han i Europa League-kvartfinalen skal bide skeer med FC Barcelona.

– Det bliver en kæmpe oplevelse at få lov at spille mod så godt et hold. Det er den største kamp, jeg nogensinde har spillet og kommer til at spille lige foreløbig, så jeg glæder mig helt vildt, og jeg glæder mig til at få fyldt stadion på hjemmebane mod Barca, fortæller Jesper Lindstrøm til Bold.dk.

Det danske stjerneskud fortæller videre, at det bliver en svær kamp mod FC Barcelona, der senest vandt med hele 0-4 ude mod Real Madrid i El Classico.

Det første opgør mod FC Barcelona finder sted den 7. april, hvor Frankfurt tager imod den catalanske storklub på hjemmebane. Returopgøret spilles en uge senere på Camp Nou.

Fodboldfans sammenligner Lindstrøm med tysk verdensmester

Jesper Lindstrøm har siden sit skifte til Eintracht Frankfurt spillet 25 kampe i Bundesligaen, hvor det er blevet til fem mål og fem assists.

Han er lige nu samlet med resten af det danske landshold. Her får han muligheden for at komme i aktion ude mod Holland den 26. marts, og igen i Parken mod Serbien den 29. marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P