LaLiga

Barca-chef roser nyindkøb til skyerne: Han er vores kortsigtede og langsigtede løsning

Jordi Cruyff har identificeret en vigtig brik for FC Barcelonas fremtid. Han blev hentet i januar og har allerede scoret seks mål.

TOPSHOT - Barcelona's Spanish forward Ferran Torres (R) celebrates with Barcelona's Gabonese midfielder Pierre-Emerick Aubameyang (L) and Barcelona's French forward Ousmane Dembele (C) after scoring a goal during the Spanish League football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 20, 2022. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

FC Barcelona chokerede alle, da de tidligt i transfervinduet præsenterede sin første signing – Ferran Torres fra Manchester City.

For en klub med store økonomiske problemer virkede det urealistisk, at catalanerne havde pengene til at hente den spanske stjerne, men efter flere kontraktforlængelser og afgange fra klubben var der endelig plads i budgettet til at registrere spanieren.

Siden er det blevet til seks mål for FC Barcelona, og Jordi Cruyff der sidder i den sportslige ledelse er meget imponeret over nyindkøbet.

– Ferran er en kortsigtet og langsigtet løsning. Hvis ikke han var skadet, havde det været svært at hente ham. Han ville have spillet og have scoret mål, og så ville de (Manchester City red.) ikke have solgt ham. Nogle gange ser man bare sådan en mulighed i markedet, fortæller Jordi Cruyff og fortsætter.

– Han er skadet, hans hold vinder (uden ham red.). Det skaber en situation. Det er ikke altid muligt at hente ham, men det var det denne gang, fortæller Jordi Cruyff til The Guardian.

FC Barcelona hentede i vinterens transfervindue fire store navne, der indtil videre alle har bevist deres værd. Det er den hollandske chef imponeret over, da vinterens transfervindue ikke er helt nemt at manøvrere i.

– Vinterens transfervindue er svært. Klubber vil ikke udleje spillere fra startelleveren, så du får spillere, der ikke har spillet meget. Premier League er god at kigge mod, fordi det er højt tempo og høj fysisk intensitet. Spillerne derfra har vænnet sig til det og har fået flere gode egenskaber, siger Cruyff og fortsætter.

Barca-chef ovenpå vinterens transfers: De er klar til at tabe penge for at være her

– Det er ikke fordi, vi ikke kigger på spillere i andre ligaer, men det er bare mere sikkert fra England. Der ved du, at spillerne har intensiteten. Det var ikke det afgørende, men det var en god bonus, slutter Jordi Cruyff.

Ferran Torres spillede sammen med Pierre-Emerick Aubameyang en vigtig rolle, da FC Barcelona udraderede Real Madrid med 4-0 på Santiago Bernabeu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P