LaLiga

Avis: Storklub udviser interesse – Lewandowski på vej væk

FC Barcelona skulle have udset sig Robert Lewandowski til sommer, og angriberen selv er langt fra afvisende.

FC Barcelona er ved at lokke Robert Lewandowski væk fra Bayern München.
Foto: Michaela Rehle/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med Xavis ankomst til FC Barcelona, er der efterhånden ved at være rettet op på den sportslige krise i klubben.

Bevares, de er stadig flere lysår efter Real Madrid i den hjemlige La Liga, og de internationale kampe spilles om torsdagen resten af sæsonen.

Xavi har dog formået at føre FC Barcelona tilbage på sporet, og den catalanske storklub befinder sig i en fornem stime, hvor det senest kulminerede med en udesejr på 0-4 over Real Madrid.

Nu skriver den spanske avis Sport, at FC Barcelonas ledelse ønsker at bakke op om det nye projekt med Xavi i spidsen, og det betyder blandt andet en mere offensiv tilgang på transfermarkedet.

Ifølge avisen har FC Barcelona så småt givet op i jagten på Erling Haaland, men skulle i stedet have udset sig en anden målmaskine fra den tyske Bundesliga; Robert Lewandowski.

Avisen peger selv på, at Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi, er gode venner med Barca-præsidenten Joan Laporta. Der skulle angiveligt også allerede være tale om et kontrakttilbud til den polske stjerne, der ifølge Sport er blevet tilbudt en fireårig aftale, til trods for, at Lewandowski til sommer fylder 34 år.

Kahn om Neuer, Müller og Lewandowski: Ingen grund til at forlade Bayern

Robert Lewandowski har kontraktudløb med Bayern München i sommeren 2023, så hvis Bayern München vil indkassere lidt knaster for den aldrende stjerne, er et salg til sommer den bedste mulighed.

Det forlyder sig desuden også, at Robert Lewandowski selv er lun på idéen om at rykke til Barcelona, da han ønsker at prøve noget nyt efter 12 sæsoner i Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P