Premier League

Salah får baghjul – Midterforsvarer er Premier Leagues hurtigste

De fleste vil nok pege i retning af spillere som Mohamed Salah, Bukayo Saka eller Marcus Rashford når snakken falder på Premier Leagues hurtigste spiller, men Premier Leagues hurtigste spiller i denne sæson er overraskende nok en midterforsvarer.

Antonio Rüdiger Mohamed Salah Premier League hurtigste spiller
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelseas Antonio Rüdiger lader ikke til at kunne komme væk fra London-klubben hurtigt nok, og det kan altså potentielt gå meget hurtigt.

I hvert fald hvis den tyske midterforsvarer har tænkt sig at løbe fra klubben, for ifølge statistikmediet Opta er netop Antonio Rüdiger Premier Leagues hurtigste spiller.

Den tyske midterforsvarer klokkede i Premier League-opgøret mod Brighton tidligere på sæsonen en topfart på 36,7 kilometer i timen, og dermed henviser han Mohamed Salah og FC Barcelona-lejesvenden Adama Traoré til en samlet andenplads.

Det er dog ikke meget, der skiller de tre spillere fra hinanden, for mens Rüdiger altså har haft en topfart op 36,7 kilometer i timen, så er topfarten hos både Salah og Traoré 36,6 kilometer i timen.

Nummer fire på listen er også en midterforsvarer, og her er der tale om Salahs holdkammerat Ibrahima Konaté, der har tegnet sig for en tophastighed på 36,2 kilometer i timen.

Nummer fem på listen er Aston Villas Ollie Watkins og Leicesters Patson Daka, der begge har vist en topfart på 36,1 kilometer i timen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P