Dansk Fodbold

Konsekvenser efter tilskuerballade: Esbjerg lukker stemningsafsnit på ubestemt tid

Esbjerg fB har onsdag aften meddelt på sin hjemmeside, at man lukker stadions stemningsafsnit på ubestemt tid efter fredagens fadæse.

Fanformand tager afstand fra episoden i kampen mellem Esbjerg fB og Lyngby BK.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Fredag aften tog Esbjerg imod Lyngby på Blue Water Arena, men det var ikke spillet på banen der stjal fokus. Flere kanonslag blev kastet i både første og anden halvleg, på trods af dommerens gentagne advarsler om konsekvenserne.

Efter afbrydelse nummer to valgte kampens deltagere demonstrativt at trille bolden rundt mellem sig indtil slutfløjt. Den vanvittige episode har Esbjerg nu taget konsekvensen af.

Esbjerg lukker stemningsafsnittet på ubestemt tid og forbyder bannere og flag på stadion, det fortæller administrerende direktør Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

– Vi tager dette meget alvorligt og vil gøre, hvad der fysisk er muligt for at få den her form for uacceptabel adfærd stoppet, og det er på den baggrund, at vi nu ser os nødsaget til at skride til handling og lukker stemningsafsnittene på stadion på ubestemt tid, siger Esbjergs administrerende direktør Jens Hammer Sørensen og fortsætter.

– Samtidig forbyder vi brug af flag og bannere, da vi gentagende gange har oplevet, at disse desværre bliver brugt til at skjule sig under, siger administrerende direktør Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Direktøren understreger, at han ikke er glad for at lukke for tribunen, men at det har været en nødvendighed.

– Vi har fuld forståelse for, at folk er frustrerede og skuffede over de sportslige resultater, men det tillader på ingen måde handlinger, som vi så fredag aften, så dette er også en appel til de relativt få personer, der stod bag, siger han og fortsætter.

Fanformand efter skandaløs opførsel i Esbjerg: Håber på udelukkelser og kampe uden tilskuere

– Der skal ske en holdning- og handlingsændring nu, for vi vil på ingen måder acceptere den adfærd og gå på kompromis med sikkerheden på Blue Water Arena, hvor det skal være trygt og ufarligt at se fodbold, slutter direktøren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P