Premier League

Agent: Jorginho drømmer om at spille i Serie A

Chelsea italienske midtbanespiller Jorginho blev i sidste sæson kåret som UEFA’s bedste spiller i Europa. Derfor er det også dårlige nyheder for Chelsea, at italieneren ifølge agenten drømmer sig tilbage til støvlelandet.

Jorginho Chelsea Serie A
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Jorginho har kontraktudløb i Chelsea om godt et år, og det er ikke sikkert, at han vil forlænge den aftale.

En af europæisk fodbolds mest markante skikkelser i 2021 drømmer nemlig stadig om hjemlandets liga, hvor han tidligere har repræsenteret Hellas Verona og Napoli.

– For Jorginho er det en drøm at spille i Serie A, det er her, hans hjerte er. I dag tror jeg kun der er fire eller fem klubber, han kan spille for: AC Milan, Inter, Juventus, Roma eller Napoli, siger Jorginhos agent Joao Santos ifølge Corriere dello Sport.

Jorginho vandt sidste sæson både Champions League og EM, og lige nu står han – ligesom alle andre Chelsea-spillere – i en lidt penibel situation i den stærkt sanktionerede klub.

Sanktionerne mod Chelsea-ejer Roman Abramovich har nemlig stor indflydelse på Chelsea-spillernes kontraktuelle situationer, og

– Lige nu er der ikke noget at gøre. Chelsea kan hverken sælge, købe eller forlænge kontrakter, og Jorginho har kontrakt i endnu et år til juni 2023. Efter VM vil vi forsøge at arbejde hen mod en forlængelse, lyder det fra Joao Santos.

Chelsea-stjerne har fået nok: Vil væk fra klubben til sommer

Jorginho har i denne sæson spillet 24 af Chelsea 29 kampe i Premier League, hvor han i otte af kampene endda har båret anførerbindet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P