3F Superligaen

Nicolai Poulsen om VFF-batalje: Ikke noget jeg vil gøre en anden gang

AGF’s Nicolai Poulsen kom i vælten søndag, da han råbte Viborgs Younes Bakiz ind i hovedet, efter denne havde brændt et straffespark dybt inde i overtiden. Nu erkender Poulsen, at situationen ikke så køn ud.

Nicolai Poulsen AGF Superliga Viborg Younez Bakiz
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF’s Nicolai Poulsen har det med at dele vandene, og det gjorde han også på Ceres Park søndag eftermiddag.

Dybt inde i overtiden brændte Viborgs Younes Bakiz nemlig et straffespark på AGF-målmand Jesper Hansen, og det fik AGF-midtbanespilleren til at juble Bakiz ind i hovedet.

Nu forklarer Nicolai Poulsen, hvad der gik gennem hans hoved, da han gjorde det, og han indrømmer samtidig, at det formentlig ikke kommer til at gentage sig.

– Det er klart at kunne jeg lave situationen om, havde jeg ikke råbt ham ind i hovedet og jublet over det. Og det var faktisk det, det handlede om for mig: at juble over, at [Jesper] Hansen tog straffesparket. Men vi havde haft nogle bataljer i løbet af kampen, som gjorde, at han lige skulle have den der oveni, men det er ikke noget, der ser kønt ud, og ikke noget, jeg vil gøre en anden gang, siger Poulsen til Aarhus Stiftstidende.

Nicolai Poulsen fortæller desuden, at han tager kritikken ovenpå situationen roligt, selvom han har modtaget flere mails privat.

Nicolai Poulsen har spillet ikke AGF siden 2019, hvor han skiftede fra lokalrivalerne Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P