Europæisk Fodbold

Medie: PSG-spiller en færdig mand i klubben

Mauro Icardi er efter alt at dømme ikke PSG-spiller, når sommerens transfervindue åbner, da den franske klub ikke er tilfreds med argentinerens præstationer.

PSG Mauro Icardi transfer
Foto: Gabriel Bouys/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Paris Saint-Germain leverede en stor fadæse, da de i Champions Leagues 1/8-finaler blev sendt ud af Real Madrid med samlet 2-3.

Siden da har rygter omkring klubben og spillerne floreret rundt i medierne, hvor især spillerne har stået for skud. Her er flere spillere blevet sat i forbindelse med en afskedigelse i PSG, som en del af en større reformation i klubben.

Medie: PSG forbereder afsked med ni førsteholdsspillere

En af de spillere kan ifølge RMC Sport blive den argentinske angriber, Mauro Icardi, der har spillet en birolle for klubben i denne sæson.

Ifølge mediets oplysninger så er både PSG og Icardi indstillet på, at deres veje skal skilles i det kommende transfervindue, men alligevel kan det blive en kompliceret affære.

Den tidligere Inter-spiller har nemlig en mere end godkendt kontrakt i Ligue 1-klubben, hvilket kan gøre det svært for andre klubber, at tilbyde Icardi en lige så godt kontrakt.

Derudover betalte PSG Serie A-klubben Inter 50 millioner euro for argentineren i 2020. Det betyder så også, at franskmændende gerne ser en del af det beløb vende tilbage til klubben via et salg af Icardi.

L’Équipe afslører lønninger i PSG – Messi tjener ikke mest

Mauro Icardis nuværende kontrakt udløber først til juni i 2024, mens hans nuværende transfervurdering ifølge transfermarkt.com ligger på 28 millioner euro.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P