LaLiga

Medie: Dembélé klar til at forhandle med Barca igen

Ousmane Dembélé er angiveligt klar til at forhandle med FC Barcelona igen, efter kontraktforhandlingerne brød sammen i januar.

Ousmane Dembélé Barcelona kontrakt
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ousmane Dembélé er flyvende for tiden. I weekendens El Clasicó brillerede den franske fløjspiller senest med to assists.

Siden januar har Dembélé været i stor fokus hos FC Barcelona, da en forlængelse af kontrakten ikke er blevet indgået. Det har resulteret i flere kontroverser og rygter om, hvorvidt den franske tekniker er på vej væk.

Nu melder SPORT så, at de to parter angiveligt er klar til at forhandle en ny kontrakt. Den spanske avis har nemlig været i kontakt med Dembélés bagland.

– Hvis Barca ringer til os, er vi klar, fortæller franskmandens bagland.

Det er dog ikke kun Dembélé, der er åben for forhandlinger. FC Barcelonas vicepræsident, Rafa Yuste, holder også døren åben.

– Hvis han forsætter med at føle sig tilpas i Barcelona, kan vi igen mødes med hans agenter og muligvis forhandle en ny kontrakt, siger Rafa Yuste.

Medie: Barca enige med Premier League-profil

Ousmane Dembélé er i sit livs form i øjeblikket. Ikke mindre end syv assists og et enkelt mål er det blevet til i de seneste fem LaLiga-kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P