3F Superligaen

AGF-anfører med opråb: Nok er nok!

Patrick Mortensen forsvarer Nicolai Poulsen, der har været i vælten siden sit udbrud mod Viborg-spiller, der brændte et vitalt straffespark i søndags.

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Nicolai Poulsen har været heftigt kritiseret fra flere parter, efter midtbanespilleren i søndags blev fanget i at råbe Younes Bakiz i hovedet, efter Viborg-spilleren havde brændt et straffespark i den dybe overtid.

Nu tager AGF-anfører og holdkammerat, Patrick Mortensen, dog bladet fra munden og forsvarer Nicolai Poulsen. Det gør han i et længere opslag på sin Instagram, hvor han indleder med “nok er nok”.

– Jeg synes, at der er blevet sagt og skrevet for meget om min gode ven og holdkammerat Nicolai Poulsen, skriver AGF-angriberen og fortsætter:

– Jeg medgiver, at Polle er en spiller med kant og en, som er meget emotionel på banen. Muligvis for meget til tider, men hellere det end en stille mus. Fodbold er følelser, og det mærker alle – både spillerne på banen og alle fans.

Du kan se hele opslaget fra AGF-kaptajnen herunder:

Patrick Mortensen om fremtid i AGF: Kræver, at der kommer noget på bordet

AGF spiller sin næste kamp søndag den 3. april, når Vejle Boldklub besøger Ceres Park til den første kamp i nedrykningsspillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P