International Fodbold

Medie: Koeman i billedet til landstrænerjob

Den tidligere FC Barcelona-træner, Ronald Koeman, er ifølge et hollandsk medie sat i forbindelse med jobbet som hollandsk landstræner.

Ronald Koeman er ifølge et hollandsk medie i spil, som den kommende landstræner i Holland, når den nuværende træner, Louis van Gaal, stopper.
Foto: REUTERS/Albert Gea/File Photo
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ronald Koeman kvittede jobbet som hollandsk landstræner i 2020 for i stedet at overtage cheftrænerposten i FC Barcelona. Det blev dog aldrig en succeshistorie for hollænderen, der i oktober måned blev fyret efter lidt over et år i klubben.

Siden da har Koeman stået uden trænerjob, men ifølge det hollandske medie NOS, så er den tidligere Barcelona-træner nu i spil til et landstrænerjob.

Ronald Koeman skulle angiveligt være i forhandlinger med det hollandske fodboldforbund, KNVB, om et comeback som cheftræner for landsholdet.

Koeman blev vraget over sms: Spillerne sad lige bag mig

Her skulle planen være, at Koeman overtager trænerjobbet, når den nuværende træner, Louis van Gaal, stopper efter VM i Qatar til vinter.

Ronald Koeman nåede i sin første periode som landstræner fra 2018 til 2020 at stå i spidsen for “Oranje” i 20 kampe, hvor det blev til 11 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P