3F Superligaen

Medie: AGF-spiller tæt på skifte væk

AGF's reservemålmand, William Eskelinen, er ifølge et svensk medie tæt på et skifte til den svenske liga.

AGF er ifølge et svensk medie tæt på at sælge deres reservemålmand, William Eskelinen, til Örebro SK i den svenske liga.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

AGF hentede i 2019 William Eskelinen til klubben fra svenske GIF Sundsvall. Sidenhen er det blevet til 39 kampe for klubbens førstehold, men den svenske målmand har i de seneste to sæsoner måtte se til fra bænken i superligaklubben.

Nu skulle Eskelinen ifølge et svensk medie da også være på vej videre. Fotballtransfers.com skriver nemlig mandag aften, at AGF-målmanden blot er detaljer fra at kunne skrive under med den svenske klub Örebro SK.

FCK-keeper revser AGF-spiller efter usympatisk adfærd: Typisk ham!

Det passer formentlig godt ind i AGF’s planer for Eskelinen, da klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye, fornyligt var ude og sige, at svenskeren havde fået tilladelse til at skifte væk.

William Eskelinen har i de sidste to sæsoner kun fået seks kampe for AGF. Det skyldes blandt andet, at aarhusianerne i sidste sæson havde den nuværende F.C. København-målmand, Kamil Grabara, til at vogte buret, mens superligaklubben til den igangværende sæson hentede den tidligere FC Midtjylland-målmand, Jesper Hansen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P