LaLiga

Er FC Barcelona tilbage? Xavi og Pique giver to forskellige svar!

Xavi og Pique er ikke helt enige, hvis man spørger dem om FC Barcelona er tilbage til fordumsstyrke. Fire minutter efter slutfløjt var Piques dom landet på Twitter.

Xavi og Frenkie de Jong fejrer sejren.

FC Barcelona kørte Real Madrid ud af banen søndag aften i Xavis første El Clásico som Barca-træner.

Flere af de catalanske stjerner blev endda historiske i sejren, og triumfen vækkede minder fra tiden, hvor Pep Guardiola stod på bænken, mens Xavi Hernandez selv indtog midtbanen ved siden af Andres Iniesta.

– Vi spillede en spektakulær kamp, og jeg tror, vi kunne have scoret flere mål. Vi spillede rigtig godt, og i dag er en dag, som skal nydes, siger Xavi og fortsætter.

Dani Alves om holdkammerat i Barca: Han minder om Xavi

– Vi var meget bedre end Madrid og tager herfra med et smil. Barcelona skal fejre dette, jeg er meget stolt af mine spillere, sagde Xavi efter kampen til Marca.

Efter 135 dage i spidsen for FC Barcelona tyder det for alvor på, at Xavi har fået vendt skuden og bragt Barca tilbage i snakken, når man snakker om spansk topfodbold.

Den spanske cheftræner er dog afventende i sine udtalelser på trods af 4-0 sejren på Santiago Bernabeu.

Xavi vækker minder: Tiki Taka-spillende Barca udraderede Real Madrid i El Clásico

– Er vi tilbage? Måske. I dag skal nydes. Vi kom tilbage fra en dårlig stime mod dem, og vi spillede en spektakulær kamp, siger Xavi, der ikke er meget for at komme med et definitivt svar på spørgsmålet.

Anderledes selvsikkert lyder det dog fra FC Barcelona-anfører Gerard Pique, der fire minutter efter slutfløjt selvsikkert tweetede tre ord.

– Vi er tilbage!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P