Tammy tæmmede tamme Lazio i Derby della Capitale

Tammy Abraham lynede og tordnede i kampens begyndelse, og sørgede for sejr til Mourinhos tropper i lokalderbyet.

Tammy Abraham blev dobbelt målscorer for romerne.
Tammy Abraham stod for kampens to første mål og sikrede sejren til romerne. Foto: Tiziana Fabi/AFP/Ritzau Scanpix.

Passionen vælter ud af de italienske fans, når der er lokalderby. Søndag aften skulle et af de største derbys stå, da Derby della Capitale løb af stablen.

Normalt er opgøret mellem Lazio og Roma dramatisk og spændende indtil sidste fløjt, men søndagens opgør var allerede afgjort efter første halvleg. Her havde Tammy Abraham ført Mourinhos tropper frem til en 3-0 føring, der holdt hele vejen til slutfløjt.

Abraham havde allerede startet målscoringen i første minut, da han var vågen på et hjørnespark. Et indadskruet hjørnespark ramte overliggeren, og målmanden var allerede sprunget.

Dansk midtbanedynamo er fløjet under radaren – Nu vil italiensk storklub hente ham

Tammy Abraham var klar på bagerste stolpe og skulle blot bruge en kombination af skinnebenet og knæet til at sende bolden i mål. Et fantastisk eksempel på placeringsevnen som englænderen besidder.

Tammy Abrahams anden scoring faldt også fra helt kort hold, da han igen havde listet sig helt fri på bagerste stolpe. Denne gang krævede det lidt mere af angriberen, som flot flugtede bolden ind til 2-0.

I slutningen af første halvleg faldt kampens sidste scoring, og denne gang var der mere stil over scoringen. Fra omtrent 30 meters afstand kanonerede Lorenzo Pellegrini et frispark helt op i målhjørnet, og sendte Roma i omklædningsrummet med 3-0.

Efter pausen kom det til udtryk, hvem der sidder på romernes trænerbænk. José Mourinho havde tydeligvis bedt sit hold om at forsvare kampen i land, og netop dét formåede Roma-holdet at gøre.

Roma-ejere vil også købe fransk traditionsklub

I det samlede regnskab kravler Roma med dagens sejr et enkelt skridt op i tabellen. De overhaler dagens modstandere fra Lazio, der må overgive femtepladsen til storebror, mens de selv må tage til takke med en sjetteplads.