Sen scoring: FCM tog drønvigtigt stik mod Silkeborg

Gæsterne fra FC Midtjylland har ikke just fået den bedste start på foråret, og i dag ventede Silkeborg så på udebane i Superliga-grundspillets sidste runde.

Silkeborg mødte FCM i et sandt midtjyske derby

I de seneste fem interne opgør har FC Midtjylland trukket sig sejrrigt ud af opgøret mod silkeborgenserne, og i dag var ingen undtagelse.

FCM vandt nemlig opgøret 1-0 på en sen scoring af Henrik Dalsgaard, hvilket giver ulvene tre vigtige point i forhold til at følge med FCK i tabellen.

Silkeborg bød sig godt til i kampens første halvleg, men uden for alvor at blive farlige. Junior Brumado havde flere afslutninger fra lang distance, som ej heller fik Nicolai Larsen til at ryste i bukserne nede i Silkeborg-buret.

I anden halvleg kom Edward Chilufya på banen for FCM, og han kunne se sig selv brænde en kæmpe chance kort efter sit i indhop. Evander sendte ham frit afsted mod mål, hvorefter han afdriblede Larsen i målet og sendte den ved siden af. Fortsat 0-0 på JYSK Park.

Gode nyheder: Eriksen meldes klar til landsholdet

Silkeborg kom bedre med i kampen sidste fase, hvor både Sebastian Jørgensen og Niklas Helenius bød sig til med store chancer. Men en heroisk Elias Olafsson fik afværget begge situationer.

I kampens døende minutter sparkede Vagner Love på mål, Nicolai Larsen kunne kun halvklare og derfor kunne Henrik Dalsgaard nemt bringe FCM i front. Målet blev det sidste i opgøret og ulvene er derfor ikke helt ude af mesterskabskampen.