Redningsmand fortsat ude for SønderjyskE

Nedrykningstruede SønderjyskE så i kampen 2-2-kampen mod OB til at have fundet manden, der kunne redde dem ud af den overhængende nedrykningsfare, de i øjeblikket befinder sig i. Desværre er han stadig skadet, når SønderjyskE søndag møder Randers FC.

Emil Berggreen SønderjyskE Skade

Det eneste der manglede, var et sejrsmål, for ellers havde kampen mod OB det hele for Emil Berggreen.

Den 193 centimeter høje angriber kom ind til sin debut for SønderjyskE ved pausen i kampen mod OB, og tre minutter senere havde han allerede noteret sig for sit første mål i den lyseblå trikot.

SønderjyskE var fortsat bagud 1-2, og der var derfor tale om en udligning, da Berggreen igen efter 76 minutter fandt vej til netmaskerne.

Derfor var der også store forventninger til den hjemvendte dansker, da SønderjyskE i sidste runde skulle møde FC Nordsjælland, men her måtte SønderjyskE undvære sin spydspids, som sad ude med en fodskade.

Den skade er Emil Berggreen som ventet ikke kommet sig over, og fredag trænede han ikke med resten af truppen, og dermed må SønderjyskE se sig om efter en erstatning, når de søndag eftermiddag tager imod Randers FC.

En sand drømmedebut sikrede SønderjyskE point mod OB

Emil Berggreen har været usandsynligt meget skadet, siden han i februar 2015 forlod dansk fodbold og Hobro Ik til fordel for et udlandseventyr i første omgang i Eintracht Braunschweig. Efterfølgende er karrieren gået videre til tyske Mainz, hollandske Twente og slutteligt tyske Greuther Fürth, inden han altså i januar vendte retur til Danmark og SønderjyskE.

I sine syv år i tysk og hollandsk fodbold er det således kun blevet til 63 kampe – hvilket svarer til et gennemsnit på ni førsteholdskampe per sæson.