3F Superligaen

OB-anfører med udløb: Ingen aftale fra 1. juli

Det hører til sjældenhederne, at en professionel fodboldklub slet og ret lader en anførers kontrakt løbe ud, men det er ikke desto mindre den situation, de nærmer sig i fynske OB.

Jens Jakob Thomasen OB
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det lader til at blive lidt af en la-la-sæson i OB.

Det fynske fodboldflagskib er allerede forud for sidste grundspilskamp søndag sikre på, at de skal spille nedrykningsspil, og selvom de med et nederlag til Vejle søndag pludselig vil blive trukket ned i nedrykningskampen, så tyder alt på, at fynboerne klarer sig som en del af den gruppe hold, der i løbet af foråret når til et punkt, hvor de ikke længere har alverden at spille for.

Derfor kunne man måske også være foranlediget til at tro, at de allerede var begyndt at sikre sig kontraktmæssigt for næste sæson og de kommende sæsoner, men det er ikke tilfældet – i hvert fald ikke når det kommer til klubbens anfører Jens Jakob Thomasen, der har kontraktudløb 30. juni.

– Jeg tror, at vi ser hinanden lidt an. OB og jeg er i dialog og har været det længe. Folk kan sige så meget og mange vil kloge sig på det. Fakta er, at der intet er besluttet endnu. Der er ingen aftale fra 1. juli, og så må vi se, hvad tiden bringer, siger Jens Jakob Thomasen til Fyens.dk.

Den 25-årige midtbanespiller har spillet hele sin seniorkarriere i OB, hvor han blev rykket op på førsteholdet i sommeren 2015.

Stolt OB-kaptajn: Det er attraktivt at spille for klubben

Jens Jakob Thomasen understreger, at han fortsat er fuldt fokuseret på indeværende sæson.

OB sagde 1. januar velkommen til klubbens nye fodbolddirektør svenske Björn Wesström, og i slutningen af februar blev samarbejdet med sportschef Michael Hemmingsen opsagt. Hvilke planer den nye svenske chef har med sin nuværende anfører, melder historien endnu intet om.

OB har Jens Jakob Thomasen tilbage til søndagens kamp mod Vejle, efter han i sidste uge sad ude med karantæne i kampen mod AaB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P