Messi-løse PSG snublede mod Monaco

Paris Saint-Germain er inde i lidt af en krise, og den blev søndag forværret, da hovedstadsklubben tabte til AS Monaco.

PSG Monaco Messi Mbappe Neymar

Fire nederlag i de seneste seks kampe er nu facit for Mauricio Pochettino og Paris Saint-Germain.

Godt nok har ‘Les Parisiens’ stort set sikret sig det franske mesterskab, men noget er galt i den franske hovedstadsklub, og det satte AS Monaco søndag en fed streg under med en 3-0-sejr hjemme på Stade Louis II i fyrstendømmet.

PSG var godt nok uden en syg Lionel Messi, men med Neymar og Kylian Mbappé helt på top, var de alligevel favoritter til kampen.

Efter 25 minutter bragte Wissam Ben Yedder hjemmeholdet foran 1-0, og da tyske Kevin Volland med 22 minutter tilbage af kampen gjorde det til 2-0, lurede overraskelsen pludselig.

Messi vil ikke hjem til Barca: Ønsker at blive i PSG

Overraskelsen blev næsten til en ydmygelse, da Wissam Ben Yedder med seks minutter tilbage af kampen omsatte det straffespark, som Presnel Kimpembe havde forårsaget.

Trods nederlaget fører PSG stadig den franske liga ganske suverænt med 15 point ned til de historiske konkurrenter fra Marseille og Nice på anden- og tredjepladsen. PSG har ni kampe tilbage, mens der for de to forfølgere resterer ti kampe.