Bundesligaen

Kahn om Neuer, Müller og Lewandowski: Ingen grund til at forlade Bayern

Bayern München råder over tre aldrende herrer i form af Robert Lewandowski, Manuel Neuer og Thomas Müller, der alle har kontraktudløb i den tyske storklub til næste sommer, men det bekymrer ikke direktør Oliver Kahn.

Manuel Neuer Thomas Müller Robert Lewandowski Bayern Munchen Oliver Kahn
Foto: Christof Stache/Reuters/Ritzau Scanpix

I Bayern München står de lige nu til at miste ni af holdets førsteholdsspillere, når næste sæson er færdig.

Tre af de spillere er holdets tre mest erfarne spillere, da både Thomas Müller, Manuel Neuer og Robert Lewandowski alle har kontraktudløb til næste sommer. Det bekymrer dog ikke direktør Oliver Kahn synderligt.

Specielt når det kommer til målmageren Robert Lewandowski er Kahn fortrøstningsfuld.

– Der er ingen grund til at forlade Bayern. Her har man alle muligheder. Lewandowski har opnået alt hos os, siger Oliver Kahn således til tyske ZDF.

Også de to andre aldrende profiler er vigtige spillere for klubbens tidligere målmand, som nu er direktør.

– Spillerne har stadig kontrakt for næste sæson. Vi har hele tiden sagt, at vi vil sætte os sammen, og at det er en prioritet for os. Det har ikke ændret sig, lyder det fra Kahn.

Både Neuer, Müller og Lewandowski startede inde i lørdagens 4-0-sejr i Bundesligaen over Union Berlin.

Bayern bryder dårlig stime med storsejr

Mens Bayern München altså om 15 måneder skal være nået til enighed med Müller, Neuer og Lewandowski, så har den tyske storklub mere travlt, hvis de vil beholde midtbanespilleren Corentin Tolisso og reservemålmand Sven Ulreich. De har nemlig begge kontraktudløb allerede nu til sommer.

Også Niklas Süle har kontraktudløb til sommer, men den store forsvarsspiller er allerede præsenteret som ny mand i Dortmund.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P