FA Cup: Velsmurte City sender bravt kæmpende Southampton ud

Manchester City måtte kæmpe for sejren, da Southampton lagde græstæppe til kvartfinalen i FA-Cuppen, men endte med at vinde knusende sikkert.

Manchester City vandt sikkert over Southampton

Southampton gav i den grad Manchester City kamp til stregen i søndagens FA-Cup dyst.

Men formstærke Manchester City bed fra sig og endte med at vinde kampen hele 4-1 på mål af Raheem Sterling, Kevin De Bruyne, Phil Foden og Riyad Mahrez.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Manchester City kom foran efter 12 minutter, da den vævre Raheem Sterling sendte bolden i nettet til 1-0.

Kort før pausen fik hjemmeholdet dog udlignet, da Aymeric Laporte begik et selvmål. I anden halvleg kom City så igen på sejrskurs, da den belgiske talisman Kevin De Bruyne nemt omsatte et straffespark til mål.

Lampard brækkede hånd i jubel – søndag knækkede Everton midtover

Southampton havde flere store chancer for at komme tilbage i kampen, men kunne ikke passere cup-målmanden i City-buret, amerikanske Zackary Steffen.

I den anden ende kunne Phil Foden så smække endnu et søm i Southampton-kisten, da han på en veludført venstrefodsafslutning gjorde det til 3-1 med et kvarter igen. Og det blev sågar til hele 4-1 ved Mahrez inden lukketid.

Mirakuløst Maddison-missil sender Eriksen-løse Brentford hjem uden point

Med sejren kvalificerer det lyseblå Manchester-hold sig til semifinalen i dette års udgave af den traditionsrige FA Cup.