FA Cup: Liverpool måtte grave dybt i værktøjskassen mod heroiske Nottingham

Nottingham Forest F.C. fik besøg af Liverpool i FA Cuppens kvartfinale søndag aften. En kamp, der blev meget underholdende, tæt og intens.

Liverpool gæstede Nottingham Forest i en intens dyst

Inden kampen mellem Nottingham og Liverpool lå det klart, at vinderen skulle op imod Manchester City i semifinalen i dette års udgave af FA Cuppen.

Sejrsmålet faldt først efter 79 minutter, da Diogo Jota cementerede en smal sejr til Liverpool på 1-0.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Danske Philip Zinckernagel var desuden med fra start i opgøret, hvor hjemmeholdet gjorde god figur i kampens første halvdel.

Nottingham havde flere gode chancer for at komme i front, men forpassede dem. I den anden ende var Liverpool også farlige i flere ombæringer. Fabinho havde blandt andet et forsøg, der gik snert forbi målet.

FA Cup: Velsmurte City sender bravt kæmpende Southampton ud

Der var generelt tale om et jævnbyrdigt cup-opgør på City Ground, hvor der først kom en scoring efter 79 minutter, da brandvarme Diogo Jota satte en lang tå på Konstantinos Tsimikas indlæg og gjorde det til 1-0.

Forinden havde Nottingham, kaldt ‘the tricky trees’, ellers brændt en kæmpe chance ved danske Zinckernagel.

Lampard brækkede hånd i jubel – søndag knækkede Everton midtover

I kampens døende fase var der kraftige appeller for straffespark til hjemmeholdet, men dommeren, Craig Pawson, vinkede afværgende i situationen.

Med 1-0 sejren avancerer Liverpool videre til semifinalen i FA Cuppen, hvor Manchester City venter i et kæmpe brag.