Dobbelt op på Prip: AaB sejrede over Brøndby

AaB bød Brøndby IF op til dans i Superliga-grundspillets sidste kampe, hvor to straffesparksforseelser blev afgørende.

AaB mødte Brøndby i Superligaens sidste runde i grundspillet

Brøndby skulle forsøge at hægte sig på guldtoget, hvor ærkerivalerne fra F.C. København sidder forrest med fem point ned til Brøndby inden dagens opgør.

Her blev to situationer særligt afgørende, som i begge tilfælde førte til straffespark til hjemmebaneholdet AaB og scoring til følge fra en iskold Louka Prip, der nettede dobbelt i kampen, som nordjyderne endte med at vinde 3-0.

AaB fik den bedste start på opgøret, da de kunne bringe sig foran på et straffespark eksekveret af Louka Prip efter 33 minutter. Du kan se situationen HER.

Ellers var der gedigne målchancer i begge ender i løbet af en første halvleg, der sluttede med en føring til hjemmeholdet fra Aalborg.

Gode nyheder: Eriksen meldes klar til landsholdet

I anden halvleg fik AaB tilkæmpet sig endnu et straffespark, da Henrik Heggheim brugte armen ulovligt på stregen. Det kostede et rødt kort og et straffespark til AaB.

Prip scorede sikkert igen og dermed kunne han udbygge hjemmeholdets føring til 2-0 med en halv time igen.

Sen scoring: FCM tog drønvigtigt stik mod Silkeborg

Kasper Kusk fandt Milan Makaric med 20 minutter igen, og den store angriber kvitterede for den flotte flødefodsaflvering fra danskeren med at sende bolden sikkert i nettet til 3-0.