Europæisk Fodbold

Xavi: Døren er altid åben for Messi

FC Barcelonas cheftræner, Xavi, fortæller, at selvom Lionel Messi ikke længere er i klubben, så vil Barca-legenden altid være velkommen.

Lionel Messi skiftede FC Barcelona ud med Paris Saint-Germain i sommer.
Foto: REUTERS/Benoit Tessier.

Lionel Messi måtte efter 21 år i FC Barcelona forlade den catalanske storklub, da Barcelona ikke havde økonomien til at forlænge argentinerens kontrakt. Superstjernen havnede derfor i Paris Saint-Germain, men det har dog langt fra været et succesfuldt ophold for Messi.

Det fik senest den nuværende FC Barcelona-spiller og tidligere holdkammerat til Messi, Dani Alves, til at udtale, at argentineren var malplaceret i Paris, og at han altid var velkommen til at vende hjem til Catalonien.

Barca-stjerne: Messi er ikke det rette sted – Håber han kommer hjem

På et pressemøde forud for El Clásico søndag kom Barcas cheftræner, Xavi, også ind på historien om Messi og en mulig retur til klubben, hvor han heller ikke udelukkede, at klublegenden kunne vende “hjem.”

– Messi er den bedste spiller i historien, og dørene vil altid være åben her. Han fortjener en stor hyldest, men mere kan jeg ikke rigtig sige, da han stadig har kontrakt med PSG, siger FC Barcelonas cheftræner.

Messi har dog fortsat kontrakt med PSG frem til sommeren 2023, hvilket betyder, at det i første omgang ligner, FC Barcelona må frem med pengepungen, hvis de vil have deres magiske troldmand hjem igen.

Den tidligere FC Barcelona-spiller nåede i sin tid i klubben at spille hele 778 kampe, hvor Lionel Messi scorede vanvittige 672 mål og lavede 303 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P