Premier League

Premier League-manager hylder Eriksen: Han er en stor, stor spiller

Brentford og Leicester tørner sammen i Premier League søndag, og Leicester-manager Brendan Rodgers er forud for kampen ude med de store roser af Christian Eriksen.

Brendan Rodgers fra Leicester mener, at Christian Eriksen er en stor spiller.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford og Leicester tørner sammen søndag i Premier League.

Forud for kampen fortæller Leicester-manager Brendan Rodgers i et interview med The Independent, at han ser frem til at se Christian Eriksen, som han mener er en yderst talentfuld spiller.

– Han er en stor, stor spiller. Det så vi i Premier League og da han tog til Italien. Selvom han er blevet sat lidt tilbage af det, han har været igennem, så har jeg set klip fra hans tid i Brentford, hvor han bare har kvalitet. Det bliver fantastisk at se ham i weekenden.

– Der er absolut ingen tvivl om hans talent. Jeg har spillet mod ham nok gange i hans tid i Tottenham, til at se det talent og den indflydelse, han kan have på en kamp, siger Brendan Rodgers til The Independent.

Brendan Rodgers fortæller videre, at han tydeligt husker, da Christian Eriksen pludseligt kollapsede under Danmarks kamp mod Finland ved EM i sommer.

– Jeg glemmer aldrig, hvordan jeg havde det da jeg så det. Jeg var på ferie i Mallorca da det skete, og jeg var i chok, ligesom alle andre, da jeg så det. Der var ikke andet at gøre end at bede og håbe på, at udfaldet ville blive positivt.

– Jeg tror, at det at se ham tilbage på banen igen virkelig er et godt eksempel på den styrke og den vilje, han har for at komme tilbage og kæmpe.

Hjulmand: Eriksen er i en rigtig god forfatning

Kampen mellem Brentford og Leicester bliver fløjtet i gang søndag klokken 15.00 på King Power Stadium i Leicester.

Her er der mulighed for at se en lang række danskere i aktion, blandt andre Christian Nørgaard og Christian Eriksen for Brentford, mens Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard kan tørne ud for Leicester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P