Bundesligaen

Nagelsmann om Lewandowski-forlængelse: Det er en fælles beslutning

Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann, udtalte sig omkring Robert Lewandowksi og hans kontraktforhandlinger med den tyske klub efter lørdagens sejr over Union Berlin.

Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann, fortæller, at han er i løbende dialog med Robert Lewandowski.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix.

Bayern München vandt efter en mindre god stime i Bundesligaen endelig igen lørdag aften, da Union Berlin blev nedlagt med hele 4-0. Her spillede polske Robert Lewandowski endnu engang en stor rolle, da Bayern-angriberen scorede to mål.

Det seneste stykke tid er der dog blevet spekuleret i Lewandowskis fremtid i klubben, da polakken har kontraktudløb med Bayern München i sommeren 2023, og der angiveligt ikke skulle være nogle forhandlinger i gang mellem de to parter.

Legenderne skændes i Bayern: Uenighed om Lewandowski-forlængelse

Efter sejren over Union Berlin var klubbens cheftræner, Julian Nagelsmann, ude og kommentere på sagen.

– Jeg snakker en masse med ham (Lewandowski, red.), vi har en livlig udveksling. Vi ønsker at beholde ham, men det er ikke altid så simpelt.

– Jeg har ikke følelsen af, at han ikke ønsker at være her ved os. I sidste ende, så er det en fælles beslutning. Så der vil helt sikkert være samtaler, siger Bayern Münchens cheftræner ifølge Fabrizio Romano.

Robert Lewandowski skiftede til Bayern München i 2014 på en fri transfer, efter hans kontrakt med Borussia Dortmund udløb. Her er det sidenhen blevet til 339 mål og 69 assist i 366 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P