LaLiga

Officielt: Kæmpe bet for Real – superstjerne misser El Clasico

Der er ifølge Goal.com særdeles dårlige nyheder til Real Madrid og tilsvarende gode nyheder for FC Barcelona forud for El Clasico søndag. Real Madrid må nemlig undvære sin altoverskyggende stjerne Karim Benzema.

Karim Benzema Real Madrid FC Barcelona El Clasico
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Karim Benzema har været fuldstændig ustyrlig i denne sæson, og franskmanden har indtil videre scoret 32 mål i 34 kampe i alle turneringer.

I sidste uge gik det ud over landsmændene fra Paris Saint-Germain, der på grund af et Benzema-hattrick blev ekspederet ud af Champions League, og i weekenden var det Mallorcas tur til at få ørene i Benzema-maskinen, da Real-anføreren scorede to gange i Reals 0-3-sejr på ferieøen.

Derfor må det også siges at være lidt af en bet for Carlo Ancelotti og resten af Real Madrid-holdet, hvis de skal undvære Benzema til søndagens kamp mod ærkerivalerne fra FC Barcelona, men det er lige nøjagtigt det, madrilenerne må indstille sig på.

– Benzema og Mendy kommer ikke til at spille i morgen, udtalte Carlo Ancelotti lørdag.

Ifølge Goal.com trænede Benzema ikke med sin holdkammerater til holdets sidste træningspas inden kampen, og at det er en læg-skade, der holder ham ude.

Skaden er ikke alvorlig for Benzema, men selvom den formentlig kun holder ham ude et par uger, så er det nok til, at han hverken kan spille kampen mod FC Barcelona søndag eller kan spille de kommende landskampe for Frankrig.

Benzema slår imponerende rekord i Champions League efter hattrick mod PSG

Det er hjemme på Bernabeu, at Real Madrid søndag klokken 21 byder Xavis tropper fra FC Barcelona indenfor til kalenderårets første El Clasico.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P