Premier League

Leicester-stjerne om Kasper Schmeichel: I mine øjne en legende

Leicester City-profilen Youri Tielemans fortæller i et interview, at han ser den danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, som en legende i klubben.

Kasper Schmeichel bliver af Leicester City-stjernen Youri Tielemans kaldt en legende i klubben.
Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix.

Kasper Schmeichel blev i starten af sæsonen kritiseret i de engelske medier for at levere for svingende præstationer i Leicester City. Den kritik har den danske landsholdsmålmand dog fået vendt til roser, da han sidenhen har leveret på et rigtig højt niveau.

Leicester-stjernen Youri Tielemans fortæller overfor TV3 Sport, hvordan han ser på Schmeichel.

– Han er vores kaptajn. Han har haft nogle gode præstationer, nogle rigtig gode præstationer og nogle mindre gode præstationer, hvilket sker i hver sæson.

– Når du spiller en dårligere kamp, så vil du få kritik, og det må man bare leve med og komme videre fra som fodboldspiller. Det er bare hverdag i en fodboldspillers liv.

Derudover fortæller den belgiske landsholdsspiller, at den danske målmand har en helt speciel status for både ham og klubben.

– I mine øjne er han en legende i klubben. Alt det, som han har gjort i klubben, og det vil han blive ved med indtil hans sidste dag her. Siden jeg er kommet til, har han ikke ændret sin rolle i truppen.

– Han vil gerne dele ud af sine råd, hans lederskab. Man kan altid hører hans stemme, selv når man spiller kamp. Du ved, hvad du får ved Kasper. Han er en rigtig god fyr, han ønsker at se frem ad og er rigtig ambitiøs, og han forsøger at drive holdet med sig.

Målfarlig Leicester-angriber er skadet – igen!

Kasper Schmeichel og Youri Tielemans næste kamp i Leicester-trøjen er søndag den 20. marts, når de hjemme på King Power Stadium skal møde danskerklubben Brentford klokken 15.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P