Premier League

John Terry byder ind i muligt køb af Chelsea

Chelsea-legenden John Terry bekræfter, at han støtter op om en fanorganisation, der har i sinde at købe en procentdel af klubben.

John Terry bekræfter på sin Twitter-profil, at han støtter op om, at en fanorganisation skal købe ti procent af Chelsea.
Foto: Reuters File Photo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Chelsea blev fornyligt sat til salg af russiske Roman Abramovich grundet Ruslands invasion af Ukraine. Sidenhen er London-klubben også blevet ramt af sanktioner fra den engelske regering, hvilket har skabt en masse komplikationer for Chelsea på flere økonomiske parametre.

Rygterne har efterfølgende floreret om, hvem den, eller de, nye ejere af Chelsea kommer til at blive, og lørdag aften har den historie taget en noget uventet, men interessant drejning.

På sin officielle Twitter-profil skriver Chelsea-legenden John Terry nemlig, at han vil være en del af den nye ejergruppe i hans hjerteklub.

– Chelsea har været en meget vigtig del af mit liv i 22 år. Jeg ønsker, at klubbens historie og omdømme skal forblive beskyttet, så vi kan gå ind i en ny æra med ligesindede mennesker, der har den samme langsigtede vision for at bygge den bedste fodboldklub i verden og forstå, hvor vigtig vores DNA er.

Stor rift om Chelsea FC: Så mange har budt på klubben

– Efter at have mødt og hørt hvad The True Blue konsortium handler om, så ved jeg, at de forstår det. De er en gruppe af livslange Chelsea-fans og sæsonkortholdere, som har skabt et koncept, som vil komplementere og assistere de ejere, der skulle styre klubben, mens der samtidig vil blive tilføjet en fanforbindelse og et engagement til bestyrelsen.

– Jeg er taknemmlig overfor The Chelsea Pitch Owners og The Chelsea Supporteres Trust tid og støtte omkring dette, og vi håber, at vi håber at byde velkommen til investorer i vores klubs nye struktur, skriver John Terry.

Tuchel afviser United-rygter: Elsker at arbejde for Chelsea

Formålet med The True Blue er, at de skal fungere som en del af ejerkredsen i Chelsea, hvor de vil købe en del af klubben, så de sammen med ejerne vil kunne tage beslutninger på vegne af klubben.

Ifølge SkySports oplysninger vil The True Blue gerne eje 10 procent af klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P