Premier League

Grealish erkender: Vanskeligere end forventet

Jack Grealish skiftede i august de trygge rammer i Birmingham og Aston Villa ud med en ny tilværelse i Manchester og Manchester City, og Grealish erkender, at starten hos de forsvarende engelske mestre har været vanskeligere end som så.

Jack grealish Pep Guardiola Manchester City Premier League
Foto. Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Hos Aston Villa var han holdets absolutte stjerne, men i Manchester City er han én i mængden af store stjerner.

Tilværelsen har ændret sig markant det sidste år for 26-årige Jack Grealish, der har skiftet stjernestatus hos midterholdet Aston Villa ud med en langt mindre betydende rolle hos mestrene fra Manchester City.

– Det har været godt, og jeg har nydt det. Det har været meget mere vanskeligt, end jeg havde forventet både på og udenfor banen. Det har været anderledes, men jeg vidste, at det ville være sådan. Jeg vidste at det ville være et skridt ud af min comfort-zone, men det har jeg nydt, siger Grealish lørdag.

Grealish røg i december ud af holdet i Manchester City for en stund, da han sammen med holdkammeraten Phil Foden var blevet fotograferet på en bytur. Det fik manager Pep Guardiola til at bænke de to engelske landsholdsspillere.

Efterfølgende har de begge spillet sig tilbage ind i varmen hos den spanske manager, og det er vanskeligt at forestille sig, at der er ondt blod imellem Grealish og Guardiola, når man hører Grealish roser til den spanske chef.

City-profil afslører hjemve: Åbner for snarligt skifte

– Han er utrolig – en utrolig træner. Han elsker bare fodbold. Så snart han træder ind i bygningen handler alt bare om fodbold og om den næste kamp. Jeg kan ikke rose ham nok. Han er en fantastisk manager, der hjælper holdet SÅ meget, lyder det fra Grealish.

Manchester City fører lige nu Premier League med et enkelt point ned til Liverpool. Manchester Citys næste kamp er mod Burnley den 2. april. Otte dage senere tager de imod netop Liverpool i en kamp, der kan vise sig at får enorm betydning for, hvor Premier League-pokalen havner i år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P