3F Superligaen

Dal Hende: Vi skal til at have nogle point på tavlen

SønderjyskE har ligesom de øvrige hold i Superligaen én kamp tilbage, inden ligaen går ind i den nye fase med nedrykningsspil. Her skal SønderjyskE møde Randers FC, og der skal gerne tre point på kontoen, hvis drømmen om overlevelse skal holdes intakt.

Marc Dal Hende Sønderjyske Randers
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tabellæsningen er ikke skønlitteratur for SønderjyskE lige i øjeblikket.

Haderslev-klubben ligger sidst i Superligaen og har for lænsgt indstillet sig på, at der snart venter et vigtigt nedrykningsslutspil. Inden de kommer så langt, tager de søndag imod Randers FC i sæsonens sidste grundspilskamp, og de tre point skal gerne blive i Haderslev.

– Jeg håber da, at vi kan give både fansene og klubben en sejr på søndag, det er det, det handler om, og vi skal til at have nogle point på tavlen, det ved vi også godt, men jeg synes vi kommer tættere og tættere på, og lad os da håbe, at forløsningen kommer søndag, lyder det fra Marc Dal Hende.

SønderjyskE-anfører er klar over den penible situation, klubben står i, og selvom det i de seneste to kampe er blevet til to gange uafgjort, så kan han sagtens få øje på kampe i foråret, hvor det kunne være blevet til mere.

– Der er ikke noget, der hedder held i fodbold, men havde vi haft lidt mere tur i den, så kunne vi have haft en del flere point her i foråret, men det er ikke lykkes, så derfor skal man ikke snakke om det. Tegningerne til det er der, men om vi ser mere solide ud, det vil jeg først se på måltavlen, lyder det fra Dal hende.

SønderjyskE tabte forårssæsonens første kamp til AGF med 3-2, mens det i kampen efter blev til et 1-0-nederlag til Brøndby. Senest er det blevet til 2-2 mod OB og 1-1 mod FC Nordsjælland, og det har altså været fire resultatmæssigt tætte kampe.

Søndag venter Randers FC, der allerede er sikret en plads i mesterskabsspillet, og det bliver ikke en nem opgave for de nedrykningstruede sønderjyder.

SønderjyskE forlænger med målmand

– Randers er et hold med mange gode individualister. I gamle dage så man Randers som sådan et klassisk 4-4-2 og hårdtarbejdende hold. Jeg synes, de har fået bedre spillere, og specielt i den offensive del er de stærke, så det bliver en svær kamp, som vi ser frem til, lyder det fra Dal Hende.

SønderjyskE er i skrivende stund bundprop i Superligaen med 12 point. Det er ét point færre end Vejle og ni point færre end FC Nordsjælland, der principielt ligger ’over’ nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P