Dansk Fodbold

Chokeret EfB-chef: Vi er kommet fansene i møde

Det var nærmest groteske scener, der fredag aften udspillede sig på lægterne i Esbjerg, hvor klubbens fans affyrede pyroteknik og af to omgange kastede kanonslag på banen. EfB-direktør fortæller, at klubben faktisk har forsøgt at komme fansene i møde forud for kampen.

Jens Hammer EfB Esbjerg
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der har været gang i den i Esbjerg fB de seneste par uger.

Klubben fyrede for lidt over en uge siden cheftræner Roland Vrabec, og dermed har klubben været igennem ikke mindre end fire cheftrænere på 10 måneder.

Fredag kom den vestjyske klub igen i fokus, da klubbens fans i kampen mod Lyngby kastede kanonslag på banen, hvilket af to omgange fik kampens dommer til at sende spillerne i omklædningsrummene.

Nu fortæller en både rystet, flov og chokeret EfB-direktør, Jens Hammer, at klubben faktisk har forsøgt at imdekomme fansene forud for kampen.

– De amerikanske ejere har hele tiden sagt, at vi skal lytte på tilhængerne, snakke med dem, komme dem i møde, og det har vi gjort. Blandt andet ved at flytte dem op i det hjørne af stadion, hvor de selv gerne vil være. Derfor chokerer dem mig også, at de kan opføre sig på denne måde, siger Jens Hammer til Jydske Vestkysten.

Daniel Agger blev den store taber i 1. divisionens sidste runde af grundspillet

Situationen fredag var så grel, at kampens involverede spillere på tværs at holdene blev enige om at bruge kampens sidste to minutter på at demonstrere mod fansenes opførsel.

At EfB bliver straffet for fredagens situation, kan der ikke herske den store tvivl om, og nu er spørgsmålet blot, hvordan DBU’s disciplinærinstans vælger at sanktionere klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P