Bayern bryder dårlig stime med storsejr

Bayern München vandt lørdag 4-0 hjemme Union Berlin, og er dermed på vej ud af en dårlig stime i Bundesligaen.

Robert Lewandowski og Bayern München vandt 4-0 hjemme over Union Berlin i Bundesligaen.

En dårlig stime er naturligvis et relativt begreb, men når man hedder Bayern München og blot har fået fire point i de seneste fire kampe i Bundesligaen, så er det altså netop en dårlig stime, der er tale om.

Derfor luner det utvivlsomt også i det sydtyske, at Bayern München lørdag aften vandt 4-0 hjemme over Union Berlin.

Legenderne skændes i Bayern: Uenighed om Lewandowski-forlængelse

Bayern München bragte sig foran med 3-0 allerede i første halvleg, da Robert Lewandowski kort før pausen scorede på et straffespark.

Hvis Union Berlin stadig havde troen og håbet på at kunne gå fra Allianz Arena med et brugbart resultat ved pausen, blev de drømme knust kort efter.

Med 47 minutter spillet lukkede og slukkede Robert Lewandowski nemlig håbet for Union Berlin, da han gjorde det til 4-0.

Resten af kampen endte som en målløs affære, hvor begge hold tilsyneladende havde affundet sig med udfaldet af opgøret.

Dermed kan Bayern München notere sig fore tre point efter at have spillet uafgjort i de to forrige Bundesliga-kampe.

Med lørdagens sejr er Bayern München nu syv point foran Dortmund i tabellen, der er nærmeste forfølger. Bayern München har dog spillet en kamp mere en rivalerne fra Dortmund.