Premier League

Arsenal rejser sig med udesejr: Ung stjerne satte ny rekord

Arsenal sejrede fortjent ude mod Aston Villa, og lægger dermed afstand til Manchester United i tabellen - Bukayo Saka satte ny klubrekord.

Arsenal lægger afstand til Manchester United i Premier League efter sejren over Aston Villa.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal fik rejst sig efter 0-2 nederlaget hjemme mod Liverpool i midtugen, og hentede tre vigtige point ude mod Steven Gerrard og Aston Villa med en sejr på 0-1.

Det var ellers to formstærke og velspillende mandskaber, der tørnede sammen lørdag.

Arsenal var flere gang tæt på at kombinere sig igennem Aston Villa-defensiven i kampens indledning, og efter en halv time kom målet så for Mikel Artetas tropper.

Efter et indlæg ind i Aston Villa-feltet endte bolden hos Bukayo Saka på kanten af feltet. Her skulle han ikke bruge meget tid på at overveje situationen, inden han med en flot first-timer flugtede bolden hårdt og fladt ind i målet. 0-1 til Arsenal.

Det var Bukayo Sakas niende mål i sæsonen, og hvad endnu mere imponerende er, så var det samtidig var ny rekord i Arsenal.

Sportsanalysevirksomheden Opta oplyser således, at 20-årige Bukayo Saka er den yngste englænder nogensinde til at score fem udebanemål for Arsenal i løbet af en sæson.

Resten af kampen bød på flere chancer, dog uden at der var lagt op til den helt store målfest. Aston Villa pressede på helt til det sidste, men fik aldrig puttet bolden i kassen. Dermed endte kampen med en fortjent udesejr til Arsenal på 0-1.

Medie: Arsenal har taget kontakt til falleret Real Madrid-stjerne

Det var samtidig Arsenals femte udesejr i Premier League i streg, og med sejren og de tre point lægger London-klubben afstand til Manchester United i tabellen. Arsenal indtager således fjerdepladsen med fire point ned til Manchester United, samtidig med at Arsenal har spillet en kamp færre.

For Aston Villas vedkommende, så befinder Steven Gerrard og resten af klubben sig på niendepladsen i Premier League, hvor der fortsat er langt op til Wolverhampton på ottendepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P