Europæisk Fodbold

Europa League-lodtrækning: Se resultatet her

Fredag klokken 13.30 blev der trukket lod til kvartfinalerne i Europa League.

Lodtrækning til Europa League.
Foto: Murad Sezer/Reuters/Ritzau Scanpix

Atalanta, FC Barcelona, Braga, Frankfurt, Leipzig, Lyon, Rangers og West Ham var med i lodtrækningen, da der skulle trækkes lod om modstanderne til kvartfinalerne i Europa League.

Mest opsigtsvækkende er det, at FC Barcelona noget uvant gør sig i Europa League, og må samtidig regnes for at være en favoritterne til at vinde turneringen. Barcas cheftræner, Xavi, har tidligere udtalt, at FC Barcelona går efter at kvalificere sig til Champions League næste sæson, og det kan blandt andet ske ved at vinde Europa League.

Netop FC Barcelona har trukket Eintracht Frankurt til kvartfinalen, og danske Jesper Lindstrøm kan dermed se frem til to store kampe mod FC Barcelona.

Du kan se resultatet af lodtrækningen nedenfor.

Lodtrækningen til kvartfinalerne i Europa League:

  • Leipzig – Atalanta
  • Frankfurt – FC Barcelona
  • West Ham – Lyon
  • Braga – Rangers

De førstnævnte klubber i hver af kvartfinalerne i lodtrækningsoversigten har hjemmebane i den første af de to kampe i kvartfinalerne.

Der blev også trukket lod til semifinalerne. Her skal vinderen af kvartfinalen mellem Leipzig og Atalanta spille mod vinderen af kvartfinalen mellem Braga og Rangers.

I den anden semifinale er det vinderen af kvartfinalen mellem West Ham og Lyon, der møder vinderen af kvartfinalen mellem Frankfurt og FC Barcelona.

Så er der trukket lod: Se Champions League-kvartfinalerne her

Kvartfinalerne i Europa League bliver spillet den 7. april og returopgøret den 14. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P