3F Superligaen

David Nielsen roser fansene: Vi har haft forrygende opbakning på hjemmebane

AGF's cheftræner, David Nielsen, roser klubbens fans for den enorme opbakning, som de har givet på hjemmebane igennem hele sæsonen.

AGF's cheftræner, David Nielsen, er fuld af roser til overs for klubbens fans, som han mener har været ekstraordinære på hjemmebane.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

AGF har ikke haft den bedste sæson indtil videre, og klubben kan med en kamp tilbage i Superligaens grundspil konkludere, at de bliver en del af nedrykningsspillet i den resterende del af sæsonen.

Selvom resultaterne har været svingende, så har opbakningen fra “De Hviies” fans dog ikke manglet noget. Det roser den aarhusianske klubs cheftræner, David Nielsen, også AGF-fansene for forud for søndagens kamp imod Viborg FF på hjemmebane.

– Spillerne gjorde det godt i Brøndby, hvor vi så den sult og intensitet, der skal til. Den skal vi finde frem igen på søndag, hvor vi ved, at der igen kommer mange i Ceres Park for at bakke holdet op – vi har haft en forrygende opbakning på hjemmebane hele den her sæson.

– Det skal vi ud og kvittere for med en god indsats og forhåbentlig en sejr, så vi kan komme ind landsholdspausen og derefter slutspillet på en god måde, siger David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Patrick Mortensen om fremtid i AGF: Kræver, at der kommer noget på bordet

Kampen mellem AGF og Viborg spilles søndag den 20. marts klokken 14:30 på Ceres Park i Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P