LaLiga

Chefredaktør: Derfor er Andreas Christensen et perfekt match med FC Barcelona!

Andreas Christensen har i de seneste mange uger været rygtet mod FC Barcelona. Flere kilder har kaldt at aftalen er i hus. Spørger man campo.dk's chefredaktør, så er det et fantastisk match.

Andreas Christensen har endnu ikke underskrevet en forlængelse med Chelsea
Andreas Christensen (midt, red.) kan være fortid i Chelsea til sommer. Foto: REUTERS/David Klein.

Andreas Christensen har kontraktudløb hos Chelsea til sommer og rygtes i den forbindelse kraftigt til FC Barcelona, der siges at være meget interesseret i danskeren.

Det kan chefredaktør hos campo.dk, Allan Hvid, sagtens forstå, for i hans øjne er ‘AC’ og Barca det perfekte match.

– Han har 54 landskampe for Danmark, han har vundet Champions League og Europa League, og han var i EM-semifinalen i sommer. Så for mig at se, så henter Barcelona en klassespiller. Matchet med FC Barcelona er helt unikt, siger chefredaktør Allan Hvid.

– For mig at se kan man godt sammenligne Andreas Christensen med nuværende cheftræner Xavi og hans midtbanekollega Iniesta, siger chefredaktøren og uddyber.

– Både i spilintelligens og spilforståelse, men man kan også sammenligne dem i, hvordan man agerer og opfører sig på banen. I min bog er Andreas Christensen den vej rundt en rigtig dygtig og klassisk FC Barcelona-spiller, siger Allan Hvid.

Samtidig med danskerens mulige ankomst til Catalonien nærmer forsvarskrumtap og styrmand Gerard Pique sig en alder, hvor han snart skal kigge på fodboldpension.

Derfor er det ifølge chefredaktøren oplagt, at danskeren kan få et år under Piques vinger, hvor han kan lære Barca at kende, før den rutinerede herre går på pension.

Du kan se hele interviewet i videoen i toppen af artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P