Bochum taberdømt imod Gladbach: Tilskuer smed øl på dommer

Groteske scener fandt sted fredag aften, da en fan smed en øl på linjedommeren i opgøret mellem VfL Bochum og Borussia Mönchengladbach.

Kampen mellem VfL Bochum og Borussia Mönchengladbach blev aflyst, da en Bochum-fan kastede en øl på en af linjedommerne.

Fredag aften skulle VfL Bochum møde Borussia Mönchengladbach på hjemmebane i Bundesligaen. I det 71. minut af opgøret blev kampen dog afbrudt og senere aflyst, da en linjedommer blev ramt af en øl fra en Bochum-fan, hvilket betød, at hjemmebaneholdet blev taberdømt.

Første halvleg endte 0-0 mellem de to bundesligaklubber, men anden halvleg bød på flere højdepunkter.

Efter 16 minutter af anden halvleg havde Gladbach bragt sig i front med 0-2, da først Alassane Plea scorede til 0-1 i det 55. minut, hvorefter Breel Embolo kom på måltavlen med en scoring til 0-2.

Det mest bemærkelsesværdige i kampen skulle dog ske efter 71 minutters spil, da han Bochum-fan stjal rampelyset.

Legenderne skændes i Bayern: Uenighed om Lewandowski-forlængelse

Den ene af kampens to linjedommere Christian Gittelmannn blev nemlig ramt af en øl fra en tilskuer på lægterne, hvilket fik kampens dommer til at sende de to mandskaber i omklædningsrummet.

Senere blev det dog besluttet at afblæse kampen og taberdømme Bochum. Det betyder, at Mönchengladbach vinder kampen med 0-3.

Efter kampen har VfL Bochum været ude med en officiel undskyldning efter de uheldige episode.

Episoden hvor linjedommeren bliver ramt kan ses øverst i artiklen.