LaLiga

Barca-stjerne: Messi er ikke det rette sted – Håber han kommer hjem

FC Barcelonas brasilianske forvarsspiller, Dani Alves, gør det klart, at han gerne ser Lionel Messi vende hjem til den catalanske klub, da han simpelthen ikke er det rette sted.

En af FC Barcelonas mere rutinerede spillere håber på, at Lionel Messi igen vil spille for klubben.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.

Sidste sommer skete der noget, som meget få fodboldfans havde set komme. Lionel Messi forlod FC Barcelona til fordel for Paris Saint-Germain, da LaLiga-klubben ikke havde økonomien til at forlænge med argentineren.

Det skifte har dog ikke været et succesrigt ophold for Messi. Den tidligere Barcelona-spiller har haft svært ved at finde sit vanlige spil frem, og har generelt lignet en spiller, der ikke passer ind.

Netop den situation har Messis tidligere holdkammerat i FC Barcelona Dani Alves også lagt mærke til. Det fortæller han i et interview med ESPN, hvor han samtidig også åbner døren for en retur til den catalanske storklub.

– Messi nyder det ikke. Ifølge mig, så er han ikke det rette sted. Lige nu, der er Leo malplaceret. Leo sagde altid til mig: “Hvor kan jeg være mere lykkelig end her?”

– Det er jeg et tydeligt bevis på. Der er ikke noget bedre sted end her. Af en eller anden grund, så er Leo her ikke i dag, men jeg håber, at han vil komme tilbage, siger Dani Alves.

Premier League-trio har tilbudt Barca-spiller kontrakt

Dani Alves vendte selv tilbage til FC Barcelona i januar transfervinduet efter at have været væk fra klubben i seks år.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P