Premier League

Voldsomt indbrud hos United-stjerne: Børnene var i huset

Paul Pogba's hjem blev udsat for indbrud imens franskmanden spillede Champions League imod Atlético Madrid.

Tirsdag aften blev en trist aften for Manchester United, men endnu mere smerteligt blev det for Pogba, der måtte skynde sig hjem på grund af et indbrud.
Paul Pogba fik travlt med at komme hjem, da han modtog en forfærdelig nyhed om et indbrud i hans hjem. Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Paul Pogba og Manchester United havde ikke heldet med sig, da de tirsdag aften blev slået ud af Champions League efter et samlet 1-2 nederlag til Atlético Madrid.

Langt mere forfærdeligt for franskmanden var det, da der under kampen havde været indbrud i hans hjem. Det skriver midtbanespilleren selv på sin twitter, som ses nederst i artiklen.

– Min families værste mareridt blev realiseret, da der var indbrud i vores hjem imens vores børn lå og sov i soverværelset, skriver Pogba og uddyber.

Rashford til tasterne efter viral mellem- eller langefinger mod fansene

– Indbrudstyvene var i vores hjem i mindre end fem minutter, men i den tid de stjal de noget langt mere værdifuldt fra os, end noget vi havde i hjemmet – Vores følelse af sikkerhed og tryghed.

Den 29-årige midtbanespillers kone var på Old Trafford for at overvære kampen, men de to forældre fik selvsagt travlt med at vende hjem til børnene, efter de modtog den forfærdelige nyhed.

– Min kone og jeg skyndte os hjem uden at vide, om vores børn var i sikkerhed og uskadte. Som far findes der ikke en værre følelse i verden, end når man ikke er der til at beskytte sine børn, skriver en følelsesladet Pogba.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P