Premier League

Tottenham-anfører melder klart ud: Conte bliver!

Tottenhams mangeårige anfører, Hugo Lloris, fortæller til et engelsk medie, at han ikke regner med, at klubbens manager, Antonio Conte, forlader klubben lige foreløbig.

Antonio Conte har ifølge Tottenhams anfører, Hugo Lloris, ingen planer om at forlade Premier League-klubben.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Tottenham har haft en blandede sæson, hvor efter 28 kampe er at finde på syvendepladsen i Premier League. Italienske Antonio Conte har været manager i London-klubben siden portugisiske Nunu Espírito Santo blev fyret tilbage i oktober måned.

Det har dog også under den tidligere Premier League-vinder været en turbulent tid, hvor man blandt andet allerede er ude af Conference League, FA Cuppen samt Carabao Cuppen.

Derfor er der også blevet spekuleret i undervejs om, hvorvidt den tidligere Chelsea-manager var den rette, hvilket Conte også selv italesatte tidligere på sæsonen.

Conte med chokudmelding: Måske ikke den rette for Tottenham

De spekulationer giver Tottenhams anfører og målmand, Hugo Lloris, dog ikke særlig meget for. Det fortæller han til det engelske medie Evening Standard.

– Efter fire måneder begynder vi at kende hinanden godt, og jeg tror, at Antonio viser en masse passion, og han udfører et stykke arbejde, hvor han viser masser af følelser.

– Nogle gange kan vi også godt forstå hans frustrationer. Os spillere har også den her frustration, men vi fortsætter og bliver ved med at arbejde.

– Antonio og hans stab har siden dag et gjort deres bedste, og de er ikke typerne, der under nogle omstændigheder bare giver op.

– I Premier League vil du altid møde en udfordringer, men vi – os alle sammen – mærker fremskidtene, siger Hugo Lloris.

Senest vandt Tottenham med 0-2 på udebane over Brighton & Hove Albion onsdag aften, hvilket bringer dem kun tre point bag top fire og de gyldne Champions League-pladser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P