3F Superligaen

Patrick Mortensen blev fravalgt mod Brøndby: Ærgerlig og skuffet

Patrick Mortensen blev overrasket, da han fandt ud af, at han ikke skulle starte inde for AGF mod Brøndby.

Patrick Mortensen startede ude for AGF mod Brøndby i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF havde sin eneste kamp i resten af sæsonen mod et af Superligaens tophold, da de søndag spillede 1-1 ude mod Brøndby.

Det var en kamp som AGF’s angriber og anfører, Patrick Mortensen, havde set frem til, men som han måtte affinde sig med at se fra bænken i de første 65 minutter af kampen.

Patrick Mortensen fortæller efterfølgende, at han aldrig har fået en forklaring på, hvorfor han startede ude – og at valget om ikke at spille med ham fra start kom bag på ham.

– Nej, det gjorde jeg ikke. Men det behøver man som sådan heller ikke. Nu har jeg været i denne branche i mange år, og jeg ved, at sådan er det en gang imellem, siger Patrick Mortensen til campo.dk og fortsætter:

– Men at det lige kom nu, det overrasker mig lidt, når jeg har scoret to mål i tre kampe og ikke rigtig følte, at det var der, problemet var.

Da Randers FC vandt hjemme over Silkeborg IF søndag, blev det samtidig slået fast med syvtommer søm, at AGF skal tilbringe resten af sæsonen i nedrykningsspillet. Dermed hedder AGF’s modstandere blandt andre SønderjyskE, FC Nordsjælland og Vejle Boldklub, og der er altså ikke flere af de “fede” kampe mod topholdene F.C. København, Brøndby og FC Midtjylland.

Derfor er det måske også en ekstra bitter fornemmelse, ikke at starte inde i sæsonens sidste kamp mod en af Superligaens største klubber.

– Jeg var virkelig ærgerlig og skuffet. Jeg havde virkelig set frem til den her kamp. Nu har vi spillet en forfærdelig kamp mod SønderjyskE i forfærdeligt vejr og på en forfærdelig bane, og så en kamp mod Vejle hvor lyset gik. Der var mange ting, der var lidt kedeligt på den front.

– Så jeg så frem til en af de fedeste kampe i løbet af hele sæsonen – derfor gjorde det lidt ondt, da jeg fik beskeden (om at starte ude, red.)

Medie: Rivaler vil hente AGF-profil

Patrick Mortensen og resten af AGF kan nu se frem til en generalprøve på topstriden i nedrykningsspillet søndag, når de hjemme tager imod Viborg FF i en direkte duel om syvendepladsen.

Du kan se klippet af interviewet med Patrick Mortensen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P