Premier League

Manchester-trio vraget til det engelske landshold

De to Manchester United-spillere Jadon Sancho og Marcus Rashford samt Manchester City-spilleren Kyle Walker er ikke blevet udtaget til de to kommende landskampe for England.

Den kommende landsholdssamling på det engelske landshold bliver uden Jadon Sancho, Marcus Rashford og Kyle Walker.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

I slutningen af marts står den igen på landsholdsfodbold, når ligaerne rundt om i fodboldverdenen går på en kort pause.

I den forbindelse har Englands landstræner, Gareth Southgate, udtaget sine 25 udvalgte spiller til de to kommende kampe imod Schweiz og Elfenbenskysten.

Her har den engelske landstræner truffet et opsigtsvækkende valg, da både Manchester United-spillerne Jadon Sancho og Marcus Rashford ikke er blevet udtaget, mens Manchester Citys Kyle Walker heller ikke er at finde blandt de 25 spillere.

Rashford til tasterne efter viral mellem- eller langefinger mod fansene

Rashfords manglende udtagelse kommer dog ikke som den store overraskelse, da den 24-årige englænderne er langt fra storform. United-holdkammeraten Sancho har derimod været godt spillende i det nye år, hvor det blandt andet er blevet til to mål og tre assist fra den tidligere Borussia Dortmund-spiller.

Det samme er det med Walker, der har spillet ud af otte ud af 14 mulige kampe.

Danmarks landstræner, Kasper Hjulmand, udtog i tirsdag sine udvalgte spillere til træningskampene imod Holland og Serbien, hvor der blandt andet blev plads til Christian Eriksen. Resten af landsholdstruppen kan du se her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P