Europæisk Fodbold

FCK-fans ville vække PSV-spillere med fyrværkeri – Var det forkerte sted

En gruppe af F.C. Københavns fans ville natten til torsdag forstyrre PSV-spillernes nattesøvn ved hjælp af fyrværkeri - det lykkedes dog ikke, da FCK-fansene var taget hen til det forkerte hotel.

FCK-fans forsøgte at vække PSV-spillere med fyrværkeri.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

F.C. København og PSV brager torsdag aften sammen i Conference League-ottendedelsfinalen.

Det fik flere FCK-fans til at ville afbryde PSV-spillernes nattesøvn forud for den vigtige returkamp torsdag. Her var en gruppe af fansene taget hen til hotel Radisson på Amager Boulevard, hvor de afviklede et fyrværkerishow omkring klokken 01.30 natten til torsdag.

Der var bare lige det mindre problem, at PSV-spillerne slet ikke opholder sig på førnævnte hotel. Det oplyser vagtchef Henrik Brix til B.T..

– Vi er vidner om hændelsen. Men vi har ikke været ude til det. Spillerne sover på et andet hotel. Vi har først hørt om det efterfølgende, men vi har ikke fået nogen anmeldelse. De prøvede, men det var altså ikke det rigtige sted, siger vagtchefen.

Flere FCK-profiler ude mod PSV

F.C. København møder altså formentligt et veludhvilet PSV-mandskab, når de tørner sammen torsdag klokken 18.45 i Parken.

Her endte det første opgør 4-4, og der er dermed lagt op til en spændende affære i jagten på en kvartfinaleplads i Conference League for de to klubber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P