Villarreal ekspederer Juventus ud af Champions League

Juventus var forud for returopgøret i Champions League-ottendedelsfinalen mod Villarreal favoritter til at gå videre, men spanierne ville det anderledes.

Juventus Villarreal Champions League

Et 1-1-resultat i det første opgør havde sikret, at der ville være garanti for spænding i returopgøret i Champions League mellem Juventus og Villarreal.

Italienerne var favoritter til at booke billetten videre i den fornemste af de europæiske klubturneringer, men det var Unai Emerys tropper fra Villarreal ligeglade med, og med en 0-3-sejr er det nu dem, der er at finde i bowlen, når der skal trækkes lod til kvartfinalerne.

Det så ellers længe ud til, at kampen først skulle afgøres i forlænget spilletid eller endda i straffesparkskonkurrence, for trods pæne muligheder til begge mandskaber, stod der stadig 0-0 ved pausen.

Efter 76 minutter gik Francis Coquelin til jorden i Juventus-feltet, og selvom dommeren ikke i første omgang så nogen forseelse, blev straffesparket dømt på efterbevilling.

Straffesparket blev omsat til mål af Gerard Moreno, der trods en polsk hånd på bolden, sendte kuglen ind bag Wojcieh Szczesny.

Trængte Chelsea sikkert videre i Champions League

Dermed var Juventus tvunget frem, men med seks minutter tilbage af kampen, udnyttede Villarreal i stedet et hjørnespark, da Pau Torres pludselig var helt fri i Juventus-feltet.

I overtiden blev ondt værre for Juventus, da Villarreal igen blev tilkendt et straffespark, og da Arnaut Danjuma denne gang omsatte til scoring, endte kampen med en ganske komfortabel 0-3-sejr til de gæstende spaniere.