Champions League

Trængte Chelsea sikkert videre i Champions League

Chelsea-spillerne viste onsdag aften, at de er i stand til at abstrahere fra alle de økonomiske problemer i og omkring klubben, da de slog franske Lille og er videre til Champions Leagues kvartfinaler.

Chelsea Lille Champions League
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Det har handlet om alt andet end fodbold for Chelsea det seneste stykke tid, men onsdag aften var spillerne nødt til igen at koncentrere sig om spillet på banen.

Midt i al den økonomiske usikkerhed, der i øjeblikket ligger som en sort sky over klubben, viste Thomas Tuchels tropper dog professionalisme, da de sikrede sig videre avancement i Champions League med en 1-2-sejr over de franske mestre fra Lille.

Det var ellers de franske værter, der startede kampen klart bedst, men de havde også et 0-2-resultat fra den første kamp, der skulle indhentes.

Med danske briller blev den mission en smule nemmere efter en halv times spil, hvor Andreas Christensen måtte lade sig udskifte med det, der meget vel kunne ligne en baglårsskade, der holder ham ude af de to landskampe senere i marts.

Andreas Christensen skadet – Kan misse landskampe

Fem minutter efter danskerens udskiftning kom hjemmeholdet fortjent foran, da Chelseas Jorginho tog armen til hjælp i feltet. Efter et kig på VAR-skærmen dømte dommeren straffespark, og det tog tyrkiske Burak Yilmaz sig af på usvigeligt sikker vis.

Pludselig så Chelseas føring fra den første kamp ikke længere så sikker ud, men i første halvlegs overtid sørgede amerikanske Christian Pulisic for at gøre god brug af Chelseas første skudforsøg i kampen, da han efter en flot stikning fra Jorginho passerede hjemmeholdets målmand.

Villarreal ekspederer Juventus ud af Champions League

Kort efter pausen havde Buruk Yilmaz en pæn mulighed for igen at bringe Lille foran, men hans hovedstød gik forbi mål. Ti minutter senere gik bolden ikke forbi mål, da midtbanespilleren Xeka kastede sig ind i et indlæg, men til Chelsea og målmand Mendys held, stod stolpen denne gang i vejen for Lille-føringen.

Med 20 minutter tilbage af kampen lukkede Chelsea-anfører Cesar Azpilicueta reelt kampen om videre avancement, da han med knæet sendte et indlæg fra Mason Mount i kassen.

Flere mål blev det ikke til, og dermed kan Chelsea for en kort stund glæde sig over, at der trods de økonomiske problemer omkring klubben stadig er kvalitet inde på grønsværen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P