Champions League

Rashford til tasterne efter viral mellem- eller langefinger mod fansene

Marcus Rashford sender personlig besked til Manchester United-fansene, som respons på en video, der florerede, hvori spilleren lavede en gestus med fingeren.

Marcus Rashford er på blokken i Arsenal
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag var der ild i twitter-tasterne hos Manchester Uniteds fans, efter en video med Marcus Rashford gik viralt.

Se videoen i bunden af artiklen.

I videoen ses United-angriberen i mundtlig karambolage med tilhængerne, hvorefter han ses forlade fansene med en enkelt finger i vejret. Han er siden blevet beskyldt for at bruge langemanden som gestus ovenpå den kritik fansene mødte ham med.

Med 212 ord forklarer den 24-årige englænder nu situationen fra sit eget synspunkt, da handlingen primært var bygget på frustration.

– En video kan sige mere end tusind ord, men i dette tilfælde er der tale om forkert information, der er blevet delt på de sociale medier. Gutter, i uger er jeg blevet fornærmet, truet, udspurgt og i går løb mine følelser fra mig. Jeg er blot et menneske, skriver Marcus Rashford på sin twitter.

Medie: Chelsea i CL-stormvejr – Må ikke sælge billetter

Han understreger samtidig, at rygterne om, at han brugte fuck-fingeren ikke stemmer overens med virkeligheden.

– Jeg vil gerne klarlægge to ting. For det første – Det jeg sagde til manden der krænkede mig var “Kom herover og sig det til mit ansigt”. For det andet brugte jeg pegefingeren for at dirigere ham over til mig. Jeg brugte ikke langefingeren, understreger Rashford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P