Premier League

Rangnick: For tidligt at snakke om at lukke hullet

Manchester United røg tirsdag ud af Champions League til Atlético Madrid, og dermed røg klubbens sidste reelle chance for at vinde et trofæ denne sæson. Alligevel er det for tidligt at tale om, hvordan storklubben lukker hullet op til de øvrige tophold i Premier League.

Ralf Rangnick Manchester United
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United kan matematisk stadig nå at vinde Premier League, men reelt kan det ikke lade sig gøre.

Lige nu er United nemlig 20 point efter bysbørnene fra Manchester City med ni kampe tilbage af sæsonen. Hullet til de øvrige tophold skal lukkes, men hvordan det skal ske, er den midlertidige manager endnu ikke begyndt at tænke på.

– Lige nu at tænke på, hvordan vi lukker hullet til topholdene er for tidligt for mig, mit fokus er et slutte på så højt niveau som muligt med det her hold, og så er der rigeligt tid til at snakke om andre ting, siger Ralf Rangnick efter tirsdagens Champions League-exit til Atlético Madrid.

Rangnick er kun midlertidig manager i Manchester United, men når han til sommer træder til side til fordel for en ny manager, fortsætter han i klubben på konsulentbasis i to år.

I første omgang skal De Røde Djævle dog sørge for at slutte i Premier Leagues top-fire.

– Det er for tidligt lige nu, vi har stadig ni kampe tilbage i Premier League. Vi vil forsøge alt for at slutte sæsonen på så højt niveau som muligt – hvis muligt kvalificere os til Champions League igen, og vi er fuldt ud bevist om, at for at opnå det, skal vi vinde de fleste af de ni kampe, lyder det fra Rangnick.

Manchester United sendt ud af Champions League af Atlético Madrid

Manchester Uniteds skal i de ni resterende kampe i Premier League møde Leicester, Everton, Norwich, Liverpool, Arsenal, Brentford, Brighton, Chelsea og Crystal Palace.

I første omgang venter der dog en landskampspause, og først den 2. april skal Manchester United i aktion igen, når de tager imod Kasper Schmeichel, Jannik Vestergaard og Leicester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P