International Fodbold

Mourinho blander sig: Stop krigen!

Det er ikke nødvendigvis nogen speciel kontroversiel holdning, men nu har også José Mourinho taget bladet fra munden og opfordrer til, at krigen i Ukraine får en ende.

Jose Mourinho Ukraine stop krigen
Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

José Mourinho er kendt som værende en ganske kontroversiel personlighed.

Den portugisiske træner, der lige nu står i spidsen for italienske AS Roma, har dog aldrig været specielt kendt for at blande sig i politiske anliggender udenfor fodboldbanen, men nu gør han en undtagelse med den igangværende krig i Ukraine.

– Meget objektivt, meget pragmatisk: Stop krigen! Den her og alle de andre – stop det. Og hvis jeg skal gentage, gentage, gentage hver dag, så gør jeg det; Stop krigen!

– Jeg taler ikke om politik, jeg ER interesseret i politik, men jeg taler ikke om politik offentligt, men jeg siger, jeg skriger og gentager hver dag; Stop krigen – stop altid krigen – alle krige!

José Mourinho har hverken ukrainere eller russere i sin nuværende Roma-trup, men den portugisiske træner har tidligere stået i spidsen for russiske Dmitri Alenichev i Porto og Aleksey Smertin i Chelsea, ligesom han har været træner for den ukrainske legende Andriy Shevchenko i 53 kampe i Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P