Bundesligaen

Legenderne skændes i Bayern: Uenighed om Lewandowski-forlængelse

Bayern München har endnu ikke forlænget kontrakten med Robert Lewandowski, og det har mødt kritik fra den tidligere Bayern-legende Lothar Matthäus, men den kritik giver hans tidligere holdkammerat og nuværende Bayern-direktør, Oliver Kahn, ikke meget for.

Oliver Kahn Lothar Matthäus
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Lothar Matthäus og Oliver Kahn var et fast makkerpar i Bayern Münchens defensiv fra sæsonen 94/95 til sæsonen 99/00.

De to har spillet mere end 200 kampe sammen, men nu er der slået skår i det ellers formidable makkerpar.

Lothar Matthäus er i dag fodboldekspert hos Sky Sports Deutschland, og her har han på det seneste ytret sig negativt om Bayern Münchens manglende kontraktforlængelse til Robert Lewandowski.

Den slags har netop den tidligere holdkammerat, Oliver Kahn, stor indflydelse på i den tyske klub, hvor han er direktør, og han er ikke begejstret for at høre sin tidligere makkers budskab.

Medie: Lewandowski vil væk – spanske giganter lurer i kulissen

– Efter sin karriere som spiller og træner, har Lothar aldrig styret en klub. Desværre er han på det seneste begyndt at fortolke sin rolle som en god fodboldekspert mere og mere som en, der skal levere gode overskrifter, siger Oliver Kahn således til Münchener Merkur.

Kahn understreger, at han fortsat er rolig i forhold til at Lewandowskis kontraktmæssige situation, og at Bayern-direktionen ikke vil lade sig presse udefra. Han kommer også med en sidste svada til sin tidligere holdkammerat – Lothar Matthäus:

– Han ville gøre klogt i ikke at tale om emner, som han ingen indsigt har i.

Robert Lewandowski har kontraktudløb i Bayern Münhen næsten sommer, men endnu har de to parter ikke sat sig til forhandlingsbordet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P